
Lime, rosepippuri ja siika - siitä on juhlapöydän herkku tehty. Tämä häviää lautaselta hetkessä!
Pikagraavattu siika limellä
Ainekset
Työvaiheet
Pyydä ruodottomia fileitä kaupasta, saat ne yleensä samaan hintaan. Jos fileissä on ruotoja niin nypi ne pois ennenkun aloitat. Tässä kohtaa menee eniten aikaa...
Leikkaa siiasta ohkaset siivut, aseta ne isolle tarjoiluvadille (joka mahtuu jääkaappiin). Rouhi päälle merisuolaa, rosepippuria ja/tai katajanmarjoja sekä purista päälle limen mehut.
Anna maustua jääkaapissa n. 1-2 tuntia - jos on kiire niin laita enemmän suolaa.
Maistuu skumpan kanssa ihanalta ihan ilman lisukkeita. Sopii myös saaristolaisleivän päälle tai paista vanhat ruisleivänjämät ja tarjoile niiden kanssa. Ruisleivät paistetaan cocoosöljyn ja rosmariini/valkosipulin kanssa noin 5-10 min.
Tätähän pitää testata! Kiitos ohjeesta, Marika :)