Nämä helpot papupihvit toimivat täydellisesti burgerin välissä ja sopivat myös vegaaneille ja keliaakikoille. Valitse suosikkimausteesi kolmesta vaihtoehdosta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 pihviä
15 min + paisto
Helppo
Itämaiset kasvispihvit
Ainesosat
1
annos
kasvispihvimassaa
1
limetin mehu
1
ruukku
tuoretta korianteria
6
tl
paprikajauhetta
3
tl
juustokuminaa
2
tl
kurkumaa
2
tl
suolaa
noin 1 ½
dl
maissijauhoa (ei tärkkelystä)
2
rkl
ruokosokeria
Vaiheet
- Silppua korianteri ja purista limetin mehu. Lisää pihvitaikinaan ruokosokerin kanssa.
- Paahda mausteet suolaa lukuun ottamatta kuivalla, kuumalla paistinpannulla 30 sekuntia sekoitellen. Varo polttamasta mausteita.
- Lisää mausteet perusmassaseokseen. Lisää suola, sekoita. Lisää maissijauhoa kunnes massa on kiinteää ja pysyy muodossaan Massan ei pitäisi kummemmin tarttua käsiin muotoiltaessa.
- Muotoile massa pihveiksi, sivele öljyä pintaan ja grillaa tai paista kypsiksi molemmin puolin.