klo 12:00 | 13.6.2017

Mausteet pehmentävät kaalien makua ja mantelit tuovat mukavaa rapsakkuutta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
20 min + paisto 20 min
Vaikeustaso
Helppo
Vihreät uunivihannekset
Ainekset
1
parsakaali
200
g
ruusukaaleja
1
dl
kuorellisia manteleita
100
g
parmesaania
1/2
dl
oliiviöljyä
1
rkl
valkoviinietikkaa
2
tl
hunajaa
1
tl
suolaa
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Leikkaa parsakaali kukinnoiksi ja paloittele myös varsi. Puolita ruusukaalit. Rouhi mantelit karkeasti.
- Raasta parmesaani hienoksi. Mittaa uunivuokaan öljy, valkoviinietikka, hunaja ja suola. Sekoita mausteet ja niiden joukkoon parmesaaniraaste. Lisää vihannekset ja mantelit.
- Paista uunissa 20 minuuttia, kunnes vihannekset ottavat vähän väriä.