Cajunmauste, rapea punasipuli ja korianteri pistävät lohileivät uusiksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo
Grillatut lohisandwichit
Ainesosat
4
isoa viipaletta maalaisleipää
400
g
nahatonta ja ruodotonta lohifilettä
1/2
tl
suolaa
1
rkl
cajunmaustetta
1
punasipuli
avokado
2
tomaattia
1/2
kurkkua
1
punainen chili
1/2
ruukkua
korianteria
1
limetti
1
dl
majoneesia
1
tl
srirachakastiketta
Vaiheet
- Valmistele grillihiillos tai kuumenna kaasugrilli täydelle teholle. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja cajunmausteella.
- Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Huuhtele kylmässä vedessä. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori. Leikkaa avokado, tomaatit, kurkku ja chili ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri.
- Grillaa leipäviipaleet kuumassa grillissä tai suoralla tulella nopeasti molemmin puolin. Grillaa lohiviipaleet nopeasti vain toiselta puolelta. Purista limetin mehu lohiviipaleille.
- Voitele leivät majoneesilla. Jaa ensin sipuli, sitten lohi, avokado, tomaatti, kurkku ja korianteri kahdelle leipäviipaleelle. Pirskota srirachaa päälle. Paina toiset leivät kevyesti kanneksi. Puolita sandwicheiksi.