
Kun ahven ja pekoni ryhtyivät kavereiksi, syntyi kesän herkullisin käärö.
Vinkki! Ahvenkääröjen seurassa toimii hedelmäinen ja hapokas viini, kuten Jean-Marc Brocardin yrttinen ja herukkainen Saint-Bris Sauvignon (13,98 e) tai sitruksinen La Petite Perriere Sauvignon (10,98 e).
Pekoni-ahvenkääröt
Ainekset
Työvaiheet
1. Levitä pekoniviipaleet työlaudalle. Asettele jokaisen viipaleen päälle ahvenfilee.
Sipaise kalojen pintaan tuorejuustoa. Ripottele pintaan suolaa ja valkopippuria. Lisää kaprikset. Levitä päälle muutama tuore pinaatinlehti. Kääri ahvenet rullalle ja kiinnitä rullat cocktailtikuilla yhteen.
2. Paista ahvenrullat kypsiksi grillissä tai parilalla, kunnes ne saavat kauttaaltaan kauniin paistopinnan ja kala kypsyy sisältä meheväksi. Kalarullat kypsyvät noin 15 minuutissa.