Parmesaanimajoneesilla viimeistelty lohiburgeri syntyy puolessa tunnissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Keskivaikea
Parmesaanimajoneesi
Ainesosat
1
huoneenlämpöinen kananmuna
1
tl
suolaa
1
tl
sitruunanmehua
3
dl
rypsiöljyä
100
g
parmesaania raastettuna
1
rkl
karkeaa dijonsinappia
(2 rkl ranskankermaa)
Vaiheet
- Riko huoneenlämpöinen kananmuna litran mittakannun pohjalle. Sekoita joukkoon suola sekä muutama kierros mustapippuria myllystä. Lisää öljyä tipoittain, koko ajan sekoittaen. Käytä esimerkiksi sauvasekoitinta. Kun seos alkaa paksuuntua, lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
- Lopuksi sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja karkea dijonsinappi.
- Halutessasi kevennä majoneesia sekoittamalla siihen muutama ruokalusikallinen ranskankermaa.