Mainos
klo 16:00 | 17.8.2017

Peruna ja rosmariini on lyömätön yhdistelmä. Kun perunat leikkaa Hasselbackan tyyliin, pujahtaa valkosipuli-rosmariiniruokakerma perunoiden väliin maustamaan perunat ihanan meheviksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8
Valmistusaika
10 min + 40 min
Vaikeustaso
Helppo
Rosmariiniperunat Hasselbackan tapaan
Ainekset
8
Bellarosa-perunaa
2
rkl
oliiviöljyä
1
tl
suolaa
1
prk
(2 dl) Arla Lempi valkosipuli & rosmariini -ruokakermaa
Työvaiheet
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese ja kuivaa perunat. Leikkaa niihin viiltoja tasaisin välein melkein pohjaan saakka. Voitele perunat öljyllä ja sirottele päälle suolaa.
- Nosta perunat uunivuokaan ja paista 40 minuuttia. 20 minuutin kohdalla, kaada kerma perunoiden päälle ja anna paahtua vielä 20 minuuttia.