jpkanninen on lisännyt 1 reseptin.
Linkitetty 11 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lohi-ceviche

Ainekset

Lohi-ceviche
200
g
lohta
½
sitruunan mehu ja hieman kuorta
1/3
kurkkua
ruohosipulia
2
tl
oliiviöljyä
½-1
tl
suolaa
ripaus sokeria

Työvaiheet

Lohi-ceviche:

1. Kuutio lohi 0,5 cm paloiksi.

2. Lisää ½ sitruunan mehu ja hieman kuorta lohikuutioiden päälle.

3. Mausta lohi suolalla ja sokerilla.

4. Laita lohi jääkaappiin maustumaan 10-30 minuutiksi.

5. Kokoa sceviche sekoittamalla muut ainekset lohikuutioiden sekaan ja aseta tarjolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla