Syksy on sadonkorjuun aikaa. Nyt kannattaa suosia kotimaisia kasviksia ja juureksia, sillä ne ovat parhaimmillaan ja edullisia!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helppo
Juustoinen kukkakaalikeitto
Ainesosat
1-2
rkl
voita
1
kg
kukkakaalia
1
kesäsipuli varsineen tai 1 keltasipuli
2
valkosipulinkynttä
1
l
kana- tai kasvislientä
250
g
Koskenlaskija-sulatejuustoa voimakas tai poro
ripaus mustapippuria
pähkinöitä
Vaiheet
Freesaa pilkotut kasvikset voissa. Lisää kasvisliemi ja keitä n. 15 minuuttia kunnes kukkakaalit ovat kypsyneet. Lisää sulatejuusto ja anna sulaa. Soseuta ja tarkista maku. Ripottele päälle paahdettuja, rouhittuja pähkinöitä ja silputtua ruohosipulia.