Antti Tuiskun päivänä Satulinnan herkkupöydässä oli ihastuttavia kevätkääryleitä. Rapeiden rullien sisällä on riisivermiselliä ja rutkasti kasviksia.
Vain elämää -keittokirja – suoraan Satulinnasta!
Nelosen Vain elämää -sarjassa paitsi lauletaan ja musisoidaan myös syödään hyvin. Ohjelman tähdet kokoontuvat kaksi kertaa päivässä aterialle, jonka menun päivän artisti on suunnitellut itse.
Virittäydy Vain elämää -tunnelmaan kokkaamalla samoja ruokia, joita Anssi Kela, Pave Maijanen, Virve Rosti, Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle nautiskelivat ohjelman kuvauksissa.
Vain elämää -reseptit suoraan Hirvensalmen Satulinnasta, olkaa hyvä!
Nauti lisää Satulinnan ihanista Vain elämää -hetkistä Ruutu.fi:ssä.
Soppa365 ja Nelonen ovat molemmat osa Sanomia.
Hapanimeläkastike
Ainekset
Työvaiheet
- Mittaa kattilaan etikka, sokeri, ketsuppi, kanafondi, hyvin hienonnetut sipuli ja chili. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla noin 10 minuuttia.
- Tarkista maku ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
- Lisää kastikkeeseen veteen tai mehuun sekoitettu maissitärkkelys ja jatka keittämistä vielä muutama minuutti, kunnes kastike suurustuu.