Älä pelkää possua! Se sisältää myös paljon hyvää, pehmeää rasvaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
15 min + kypsennys 6 1/2 t
Vaikeustaso
Kohtalainen
Sitruunalinssit
Ainekset
2 1/2
dl
mustia linssejä (beluga)
2
säilöttyä sitruunaa (esim. Al'Fez)
1
rkl
oliiviöljyä
1
tl
juustokuminaa
1/2
dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
Työvaiheet
- Laita linssit ja 1 säilötty sitruuna kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen (1 tl suolaa/1 l vettä) ja keitä kypsiksi noin 20 minuuttia.
- Leikkaa toinen sitruuna hyvin pieniksi kuutioiksi.
- Valuta kypsistä linsseistä ylimääräinen keitinvesi pois. Mausta linssit kuutioidulla sitruunalla, öljyllä, juustokuminalla ja lehtipersiljalla.