Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Takuuvarmasti paras sinappi
Ainekset
113
g
sinappijauhetta
3-4
dl
sokeria
4
tl
perunajauhoja
1
tl
suolaa
3
dl
kuohukermaa
3
rkl
Valkoviini- tai omenaviinietikka
1
kananmuna
1
rkl
Mietoa öljyä
Työvaiheet
Mittaa kuivat aineet kattilaan. Sekoita.
Lisää kattilaan kerma ja etikka. Riko kananmunan rakenne kulhossa ja lisää se seokseen.
Sekoita sinappi vispilällä tasaiseksi ja kuumenna keskilämmöllä kunnes sinappi pulpahtaa kerran tai pari.
Ota kattila pois liedeltä, lisää öljy ja sekoita vispilällä voimakkaasti kunnes sinappi on tasaista.
Kaada kuuma sinappi puhtaisiin purkkeihin ja anna jäähtyä huoneenlämmössä. Säilytä jääkaapissa, tarjoa mielellään huoneenlämpöisenä.