
Nopea salaatti valmistuu grillissä nopeasti. Makea persikka ja suolainen kinkku ovat kesän ihanin makupari.
Grillattu persikka-parmankinkkusalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään.
- Huuhdo ja valuta salaatti. Puolita persikat ja poista kivet. Sivele persikoiden leikkuupinnat öljyllä.
- Grillaa persikoita keskilämmöllä ensin leikkuupinta alaspäin 2 minuuttia. Käännä persikat ja aseta yksi salvianlehti puolikkaan päälle. Jatka grillaamista vielä 2 minuuttia.
- Asettele salaatti, persikanpuolikkaat ja parmankinkkusiivut tarjoiluvadille. Revi mozzarellapallot paloiksi ja lisää ne salaattiin.
- Rouhi pistaasipähkinät ja ripottele ne salaattiin. Valuta kastike salaatin pinnalle.