Pim Bowman on lisännyt 4 reseptiä.
Linkitetty 36 keittokirjaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Chili Con Carne

Ainekset

1
sipuli
4
valkosipulin kynttä
1
vihreä chili
2
tl
kaneli
2
tl
Jeera
2
tl
Oregano
3
tl
Chilihiutale
1
tlk
tomaattimurska
2
rkl
tomaattipyree
500
gr
Naudan jauheliha
2
dl
punaviini
1
rkl
sokeri
2
tl
suola
5
dl
Lihaliemi
1
punainen paprika
1
tlk
Kidney Papuja
1
tuore korianteriruukku
1
lime

Työvaiheet

  1. Hienonna sipulit, korianterinvarret ja vihreä chili. Kuullota niitä hetki padassa. Lisää chilihiutaleet, jeera, kaneli ja oregano. Kuullota vielä hetki. Lisää jauheliha ja ruskista se koko ajan sekoitellen. Lisää tomaattipyree ja punaviini.
  2. Anna kastikkeen kiehua hetki. Lisää tomaattimurska, sokeri ja osa lihaliemestä. Anna kiehua kannen alla noin 1-2 h, lihalientä pikkuhiljaa lisäillen. Kuutioi paprika ja lisää se melkein lopuksi pataan papujen kanssa.
  3. Kun paprika on pehmennyt, lisää tuoretta korianteria runsaasti pataan ja purista päälle limetin mehua. Tarjoile riisin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla