jtor1 on lisännyt 1 reseptin.
Linkitetty 5 keittokirjaan.

Gnoccheista saa vaihtelua pasta-aterioihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
3
Valmistusaika
40 min
Vaikeustaso
Helppo

Gnocchit tomaattikastikkeessa ja broiler-pihvit

Ainekset

500
g
Gnocceja
1
tlk
Tomaattimurskaa
3
kpl
broiler-pihviä
1
kpl
sipuli
1
kpl
Valkosipuli
2
rkl
punaviinietikkaa
2
rkl
Ruokokidesokeria
3
rkl
Tomaattipyree
1
pkt
Ilmakuivattua kinkkua, esim Parmankinkkua
3
kpl
Raclette-juustoviipale

Työvaiheet

Laita pasta-vesi kiehumaan. Laita veteen 3 rkl merisuolaa. Kun vesi kiehuu, ota levy pois päältä. Valmistele sillä välin broiler-pihvit.

Broiler-pihvit
1. Aseta pihvi leikkuulaudalle ja leikkaa terävällä veitsellä laudan suuntaisesti pihvi lähes kahtia. Näin syntyy perhosleike.
2. Mausta leike molemmin puolin suolalla ja mustapippurilla.
3. Laita juustoviipale pihvin leikatulle pinnalle ja käännä pihvin toinen puolikas päälle
Kiedo pihvin ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua

Kastike
1. Pilko sipuli ja valkosipuli
2. Kuumenna pannu ja kuullota sipulit öljyssä
3. Lisää tomaattimurska
4. Lisää tomaattipyree, ruokosokeri ja etikka
5. Mausta suolalla, pippurilla ja umamilla. Itse lisään umamiksi 1-2 rkl kalakastiketta.
5. Sekoita ja keitä 2min

Gnocchit
1. Laita gnocchit kiehuvaan veteen ja keitä 3 min, kunnes gnocchit kelluu pinnalla
2. Nosta gnocchit reikäkauhalla pannulle, jossa on kastike. Ei haittaa, jos mukaan tulee keitinvettä.

Pihvit
1. Paista pihvejä kuumalla pannulla 5 min per puoli, kunnes juusto valuu pihvien sisältä

Kokoa annos lautasille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla