Grillattu maissi saa uutta makua Intiasta. Helppo resepti onnistuu varmasti!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min
Helppo
Intialaiset maissit
Ainesosat
1
ruukku
korianteria
50
g
voita
2
rkl
tandoorimaustetahnaa
4
maissia, esikeitettyä tai tuoretta
Kastike
1
dl
maustamatonta jogurttia
½
limetin mehu
½
tl
hunajaa
½
tl
suolaa
Vaiheet
1. Tee ensin kastike. Sekoita jogurtin joukkoon limetin mehu, hunaja ja suola. Laita jääkaappiin odottamaan.
2. Kuumenna grilli. Silppua korianteri. Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Sekoita sulatettuun voihin tandoorimaustetahna.
3. Jos käytät tuoreita maisseja, kuori lehdet pois. Laita maissit grilliin. Voitele maustevoita maissien pintaan ja kääntele niitä grillissä. Jatka grillaamista ja voitelua kunnes maissit ovat saaneet kauniin värin.
4. Nosta ruskistuneet maissit grillistä vadille. Ripottele päälle korianterin lehdet ja kastike.