Calypsomaustetun possun rubissa yhdistyvät tutut joulumaut.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min + kypsennys 25 min
Helppo
Appelsiinikastike
Ainesosat
5
dl
tuorepuristettua appelsiinimehua
4-5
salottisipulia
5
tl
fariinisokeria
3
tl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2
laakerinlehteä
30
maustepippuria
1
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
Lisäksi
(jauhettua chiliä)
(1 rkl maissijauhoja)
Vaiheet
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuori inkivääri ja hienonna se veitsellä.
- Mittaa kaikki kastikkeen aineet kattilaan. Keitä alhaisella lämmöllä noin 15 minuuttia. Kastikkeen ei tarvitse kiehua kokoon vaan makujen irrota liemeen.
- Siivilöi kastike. Mausta se halutessasi chilillä. Suurusta kastike maissijauhoilla tai tarjoa se sellaisenaan calypsomaustetun possun kanssa.
(n. 4 dl, 25 min)