klo 15:54 | 4.2.2019

Näyttävän jälkiruuan makuja on helppo muunnella: vaihda jäätelö sitruunasorbettiin, marjat hedelmiin ja valkosuklaa tummaan suklaaseen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
10 min
Vaikeustaso
Helppo
Valkosuklainen Eton mess
Ainekset
jäätelöä
marjoja
ananaskirsikoita
halvaa
marenkia
rouhittuja manteleita
Työvaiheet
- Valmista ensin valkosuklaavaahto (ks. ohje alla).
- Asettele ainekset tarjoiluvadille. Pyörittele jäätelö palloiksi. Aseta muutamaan kohtaan tarjoiluvadille. Koristele marjoilla. Murra halva paloiksi ympäri vatia. Murusta marenkia. Lusikoi vaahtoa kaiken päälle ja koristele manteleilla.
Valkosuklaavaahto
Ainekset
100
g
valkosuklaata
1
prk (150g)
ranskankermaa
2
dl
kuohukermaa
1/2
tl
vaniljasokeria
Työvaiheet
- Rouhi suklaa ja sulata se lyhyissä pätkissä mikrossa.
- Vaahdota ranskankerma ja kerma löysäksi vaahdoksi. Valuta valkosuklaa vaahdon joukkoon vatkaten koko ajan samalla. Mausta vaniljasokerilla.
Aivan ihana jälkkäri, kannattaa hurmata syöjät. Laitoin jokaiselle oman, kauniiseen maljaan. Helppo juttu.