Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Mainos
Arjen nopeat
14:38 | 6.4.2018

Teriyaki-lihapullat salaattikupeissa

Lisää omaan keittokirjaan
Kikkoman on lisännyt 6 reseptiä

Tahmean herkulliset lihapullat nautitaan kätevästi salaattikupeista. Täytä kuperat salaatinlehdet rapealla kaalisalaatilla ja teriyakilla maustetuilla lihapullilla. Nämä sormisyötävät valmistuvat nopeasti vaikka arki-illan herkutteluun.

4
30 min

Teriyaki-lihapullat salaattikupeissa

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

400
g
possun jauhelihaa tai sika-nautaa
1
kananmuna
1
dl
panko- tai korppujauhoja
2
kevätsipulinvartta
2
valkosipulinkynttä
1
rkl
raastettua inkivääriä
1/2
tl
suolaa
Kikkoman Teriyaki -kastiketta (paahdettu valkosipuli, BBQ tai paahdettu seesami)
Salaattikupit
2
keräsalaattia tai sydänsalaattia
1
pieni punakaali
2
porkkanaa
4
retiisiä
1
limen mehu
tuoretta korianteri ja minttua

Vaiheet

  • Lisää jauhelihaan kevyesti vatkattu kananmuna ja pankojauhot. Vaivaa tasaiseksi taikinaksi.
  • Sekoita joukkoon hienonnettu valkosipuli, raastettu inkivääri ja silputut kevätsipulin varret. Mausta suolalla.
  • Muotoile taikinasta pieniä pyöryköitä. Nosta lihapullat halutessasi lautasella pakastimeen 10 minuutiksi. Näin ne säilyttävän paistuessa paremmin pyöreän muodon.
  • Levitä lihapullat leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia.
  • Valmista salaattikupit. Leikkaa punakaali, kuoritut porkkanat ja retiisit ohuiksi suikaleiksi. Sekoita suikaleet kulhossa salaatiksi. Purista joukkoon limen mehu.
  • Juuri ennen kun lihapullat ovat kypsiä, sivele niiden pintaan Kikkoman Teriyaki -kastiketta. Laita pelti takaisin uuniin pariksi minuutiksi.
  • Irrota keräsalaatista lehdet ja lusikoi niiden päälle kaalisalaattia. Nosta lihapullat salaattikuppeihin. Ripottele pinnalle kevätsipulisilppua, seesaminsiemeniä ja tuoretta korianteria.

Katso kolme muuta vinkkiä teriyaki-kastikkeen käyttöön!

nopea
Teriyaki
teriyakikastike
lihapullat
aasialainen salaatti
arkiruoka
sormisyötävät

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Sienisalaatti suolasienistä

Maailman paras riisipuuro

Shelterin mallasleipä

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini