
Paistetuilla kuhafileillä täytetyn burgerin höysteenä on korianteria, punasipulia sekä tulisen maukasta kaalisalaattia.
Korealaiset kuhaburgerit
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin kaalisalaatti. Sekoita majoneesi, chilitahna, limetinmehu, raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosipulinkynsi kulhossa. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Maista ja lisää tarvittaessa chilitahnaa.
- Pese kaali, poista kanta ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali majoneesikastikkeen joukkoon. Anna maustua kylmässä vähintään puoli tuntia.
- Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Hienonna korianteri.
- Nypi kuhafileistä mahdolliset ruodot pois. Ripottele kaloille suolaa. Paista kuhafileitä voissa noin 3 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja kypsiä. Kypsennysaika riippuu kuhafileen paksuudesta.
- Paahda sämpylät lämpimiksi kuivalla pannulla.
- Täytä hampurilaiset. Nosta sämpylälle kaalisalaattia, paistettua kuhaa, punasipulia ja hienonnettua korianteria. Mausta halutessasi kuivatulla chilirouheella. Aseta päälle sämpylänpuolikkaat kanneksi. Tarjoa heti.
Vinkki: Jos kaupasta ei löydy gochujangia, voit korvata sen vaikka srirachalla.