TANSKA PO’BOY
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita tekemällä frittaustaikina. Sekoita olut, venhäjauhot ja maizena kunnolla ja anna turvota hetken aikaa. Lisää ravut ja sekoita.
- Laita rypsiöljy kattilaan (n.1/4 kattilasta). Lämmitä öljy n. 170 asteiseksi. Frittaa ravut ja nosta caritaliinan tai paperin päälle valumaan. Mausta Maldonilla.
- Laita pekoni kylmälle pannulle ja paahda rapeaksi ja leikkaa atomeiksi. Laita pannulle voita ja sokeria. Lisää pekonit ja anna karamellisoitua.
- Leikkaa suolakurkku, punasipuli ja tomaatti viipaleiksi ja salaatti suikaleiksi.
- Halkaise leipä pitkittäin kokonaan. Irrota kannesta hieman leipää. Lisää Base aiolia kanteen ja pohjaan, Viola-tuorejuustoa pohjaan ja Umamiketsuppia kanteen. Kasaa kasvikset vapaavalintaisessa järjestyksessä. Lisää ravut ja pekonit.