
Viini ja valkosipuli maustavat etanat upeaksi pikkupalaksi.
Viinisuositus: Etanoiden pariksi sopii The Butcher Cuvée White 2019, 13,99 e. Miellyttävä itävaltalainen valkoviini on kolmen rypäleen eli Grüner Veltlinerin, Welschrieslingin ja Sauvignon Blancin yhdistelmä. Jos valitset punaviinin, maanläheinen ja kepeä Pinot Noir Joseph Drouhin Rully Rouge 2016, 20,90 e, on marjaisan mausteisuutensa ansioista lähes täydellinen pari valkosipulisille etanoille.
Vinkki! Tarjoa etanat alkuruokana ratatouillepiirakan kanssa.
Burgundin etanat, escargots à la Bourguignonne
Ainekset
Työvaiheet
-
Anna voin lämmetä huoneenlämpöiseksi.
-
Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna lehtipersilja. Yhdistä kaikki maustevoin aineet.
-
Jaa etanat pannuihin ja lusikoi maustevoi niiden päälle. Paista uunissa noin 5 minuuttia. Tarjoa maalaisleivän kanssa.