
Voiko se olla tottakaan? Nerokas ja herkullinen Nutella-juustokakku syntyy vain kolmesta raaka-aineesta.
Nutella-juustokakku
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 140 asteeseen. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan 15 cm kokoisen irtopohjavuoan pohjalle. Murskaa keksit ja sekoita 2 rkl hasselpähkinä-kaakaolevitettä joukkoon.
- Painele keksimuruseos vuoan pohjalle. Sekoita tuorejuusto ja 2 dl hasselpähkinä-kaakaolevitettä keskenään. Kaada seos vuokaan ja lusikoi pinnalle loput hasselpähkinä-kaakaolevitteet. Tee veitsellä kuvioita kakun pintaan.
- Paista kakkua uunin keskitasolla 40 minuuttia. Laita sitten uuni pois päältä ja jätä kakku jälkilämpöön 20 minuutin ajaksi. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai yön yli.
Saako sitä kakkua pakkasta ?
Miksi paistetaan? Eikö muuten onnistu