Superhelppo ja ylellinen suupala syntyy kylmän mätinokareen, kermaisen tuorejuuston ja lehtevän taikinan yhdistelmästä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
24 kpl
30 min
Helppo
Ihanan helpot mätitähdet
Ainesosat
300
g
voi- tai lehtitaikinalevyjä (pakaste)
1
munankeltuainen
100
g
maustamatonta tuorejuustoa
1 1/2
dl
kirjolohen tai siian mätiä
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Kauli sulaneet taikinalevyt alkuperäistä paksuutta puolet ohuemmiksi (tai jos haluat nopeuttaa entisestään, älä kauli ollenkaan vaan jaa yksi taikinalevy kahtia). Leikkaa kustakin levystä 8 neliötä. Muotoile neliöt tähdiksi samaan tapaan kuin tekisit tähtitorttuja. Voitele tähdet keltuaisella ja paista 225-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
- Lusikoi kunkin tähden keskelle runsas teelusikallinen tuorejuustoa. Nosta päälle nokare mätiä. Rouhi mausteeksi mustapippuria. Tarjoa heti.
Vinkki: Katso täältä mallia voitaikinaleivonnaisten taitteluun!