Illallisruoakseen Jare Tiihonen eli Cheek valitsi intialaista kanacurrya Rogan Josh. Intian Alpeilta eli Kashmirista kotoisin oleva ruoka on mausteinen herkku, jonka valmistus onnistuu helposti myös kotikeittiöissä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
1,5 h
Helppo
Cheekin kanacurry
Ainesosat
600
g
broilerinrintaa
2
sipulia
3
valkosipulinkynttä
pieni pala tuoretta inkivääriä
2
tl
suolaa
2
tl
kurkumaa
3
tl
garam masalaa
1
tl
chilijauhetta
2
tl
jauhettua kuminaa
2
tl
jauhettuja korianterinsiemeniä
1
prk
tomaattimurskaa
2
dl
maustamatonta jogurttia
1
pnt
tuoretta korianteria
Raita
10
cm
pala kurkkua
pala cantaloupe-melonia
2
dl
turkkilaista jogurttia
1
tl
suolaa
chilijauhetta
Vaiheet
- Kuutioi broileri ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Raasta inkivääri. Kuumenna pata ja ruskista kananpaloja rypsiöljyssä. Lisää sipulit ja inkiväri. Paista hetki, jotta sipulit pehmenevät. Lisää mausteet ja kuullota vielä pari minuuttia.
- Lisää tomaattimurska ja jogurtti ja kiehauta. Anna padan hautua hiljalleen noin tunti.
- Lisää lopuksi padan päälle tuore, silputtu korianteri. Tarjoile riisin, raidan ja naanleivän kanssa.