Tahmeanmakea uunibroileri valmistetaan tällä kertaa korealaisittain, ja koko ateria syntyy samassa astiassa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
1 t
Helppo
Uunibroileri ja korealainen riisi
Ainesosat
2
dl
riisiä
4
dl
vettä
½
tl
suolaa
8
broilerin koipinuijaa
1
tl
suolaa
Maustekastike
3
rkl
valmista tomaattikastiketta (esim. Barilla)
3
rkl
soijakastiketta
2
rkl
chilikastiketta
2
rkl
siirappia
2
rkl
seesamiöljyä
1
rkl
seesaminsiemeniä
Tarjoiluun
2
dl
babypinaattia
1
dl
mung-pavun ituja
Vaiheet
- Tee ensin maustekastike. Sekoita kaikki ainekset pienessä kulhossa. Maista ja lisää chiliä tarvittaessa.
- Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mittaa uuniastiaan riisi ja vesi. Lisää suola ja sekoita. Huuhtaise kananuijat kylmän veden alla ja kuivaa talouspaperilla. Lado riisin päälle. Ripottele pintaan suolaa. Sudi pullasudilla noin puolet kastikkeesta nuijien päälle. Laita pata tai vuoka uuniin ja paista 40 minuuttia.
- Nosta vuoka uunista ja käännä kuumat nuijat varovasti ympäri. Sudi loput kastikkeesta paljaalle puolelle. Laita vuoka takaisin uuniin ja nosta lämpötila 200 asteeseen. Kypsennä vielä 15 minuuttia.
- Ota vuoka uunista ja kokoa päälle ituja ja pinaattia.
Vinkki! Voit tehdä korealaisen uunibroilerin myös paistileikkeistä. Ne sopivat hyvin uunikypsennykseen.