
Makeantulinen korealaistyylinen glaseeraus tekee broilerinsiivistä uskomattoman hyviä. Näihin sormin syötäviin tahmaisiin siipiin tulee himo.
Maukkaiksi paahtuneet broilerinsiivet ovat herkullista sormiruokaa. Paras lopputulos syntyy maustamattomista siivistä, jotka sivellään omatekoisella kastikkeella ja kypsennetään uunissa koukuttavan tahmeiksi.
Tällä kertaa siipiä varten keitetään korealaistyylinen kastike, jonka maku perustuu karamellisoituun sokerin, riisiviinietikan, soijan ja inkiväärin yhdistelmään. Chilikastiketujaus antaa makuun sopivasti tulisuutta.
Kanansiivet voi tarjota vaikkapa muiden korealaistyylisten herkkujen, kuten kimchin, seesamikurkkujen ja makeatulisen dippikastikkeen seurassa. Niiden ohjeet löytyvät reseptin alta.
Korealaiset kanansiivet
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen, kiertoilmalle ja grillivastukselle. Huuhdo siivet kylmän veden alla. Kuivaa siivet ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele pullasudilla öljyllä, ripottele päälle suolaa. Laita uuniin 15 minuutiksi.
- Keitä sokeria ja vettä paistinpannussa, kunnes sokeri karamellisoituu ja muuttuu hieman ruskeaksi. Yhdistä etikka ja soijakastike ja kaada seos pannuun. Alenna lämpöä ja anna kiehua 3 minuuttia. Raasta inkivääri ja lisää se srirachan ja ketsupin kanssa pannuun. Keitä vielä 5 minuuttia.
- Ota kanansiivet uunista, voitele ne kauttaaltaan kastikkeella pullasudin avulla. Laita siivet vielä 15 minuutiksi uuniin.
- Hienonna kevätsipuli ja ripottele se siipien pinnalle seesaminsiementen kanssa.