Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kana
Liha
Juhli ja nauti
10:16 | 30.8.2021

Korealaiset kanansiivet

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Tuomas Kolehmainen

Makeantulinen korealaistyylinen glaseeraus tekee broilerinsiivistä uskomattoman hyviä. Näihin sormin syötäviin tahmaisiin siipiin tulee himo.

Maukkaiksi paahtuneet broilerinsiivet ovat herkullista sormiruokaa. Paras lopputulos syntyy maustamattomista siivistä, jotka sivellään omatekoisella kastikkeella ja kypsennetään uunissa koukuttavan tahmeiksi.

Tällä kertaa siipiä varten keitetään korealaistyylinen kastike, jonka maku perustuu karamellisoituun sokerin, riisiviinietikan, soijan ja inkiväärin yhdistelmään. Chilikastiketujaus antaa makuun sopivasti tulisuutta.

Kanansiivet voi tarjota vaikkapa muiden korealaistyylisten herkkujen, kuten kimchin, seesamikurkkujen ja makeatulisen dippikastikkeen seurassa. Niiden ohjeet löytyvät reseptin alta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
noin 20 kpl
30 min
Helppo

Korealaiset kanansiivet

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kg
broilerin siipiä
2
rkl
rypsiöljyä
1½
tl
sormisuolaa
Kastike
¾
dl
sokeria
1
rkl
vettä
4
rkl
riisiviinietikkaa
3
rkl
soijakastiketta
1
rkl
raastettua tuoretta inkivääriä
1
rkl
srirachaa
4
rkl
ketsuppia
Päälle
kevätsipulia ja seesaminsiemeniä

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen, kiertoilmalle ja grillivastukselle. Huuhdo siivet kylmän veden alla. Kuivaa siivet ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Voitele pullasudilla öljyllä, ripottele päälle suolaa. Laita uuniin 15 minuutiksi.
  2. Keitä sokeria ja vettä paistinpannussa, kunnes sokeri karamellisoituu ja muuttuu hieman ruskeaksi. Yhdistä etikka ja soijakastike ja kaada seos pannuun. Alenna lämpöä ja anna kiehua 3 minuuttia. Raasta inkivääri ja lisää se srirachan ja ketsupin kanssa pannuun. Keitä vielä 5 minuuttia.
  3. Ota kanansiivet uunista, voitele ne kauttaaltaan kastikkeella pullasudin avulla. Laita siivet vielä 15 minuutiksi uuniin.
  4. Hienonna kevätsipuli ja ripottele se siipien pinnalle seesaminsiementen kanssa.
Lisää aiheesta
  • Korealainen yleisdippi
  • Pikakimchi
  • Seesamikurkut
Tilaa Glorian ruoka & viini
korea
korealainen
30 minuuttia
Kot kot
Viikonloppubistro

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini