Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Mainos
Kasvis
Arjen nopeat
Juhli ja nauti
Alkuruuat
12:44 | 30.10.2019

Yrttimarinoitu paneer-juusto

Lisää omaan keittokirjaan
Arla Keittiö on lisännyt 121 reseptiä

Paneerjuustot marinoidaan yrttisellä, maukkaalla kastikkeella. Meri-Tuuli Väntsin laatima resepti on helppo, mutta kuitenkin näyttävä. Voidaan valmistaa etukäteen ja tarjota juhlissa buffassa tai sitten syödä salaatin päällä esim. eväänä töissä.

 

n. 20 palaa
Helppo

Yrttimarinoitu paneer-juusto

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1/2
punasipuli
1
valkosipulin kynsi
2
tl
sokeria
1
tl
suolaa
2
sitruunan mehu ja kuoriraaste
1/2
dl
oliiviöljyä
1
ruukku
persiljaa
1
ruukku
korianteria
1/2
ruukkua 2 rkl)
ruohosipulia hienonnettuna
2
pkt (à 225g)
Apetina Paneer -juustoa
Koristeluun ja tarjoiluun
punaista chiliä
sitrushedelmiä, kuten pomeloa, verigreippiä ja appelsiinia

Vaiheet

  1. Suikaloi sipuli ohuiksi renkaiksi, hienonna valkosipuli ja laita molemmat kulhoon. Ripottele päälle sokeri ja suola. Sekoita.
  2. Raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Sekoita kuoriraaste, mehu ja oliiviöljy sipulien joukkoon. Hienonna yrtit ja kääntele ne sipuli-sitruunamarinadin joukkoon.
  3. Avaa Apetina Paneer -juustopaketit, kaada liemi pois rasiasta. Viipaloi juustot noin 1 cm:n paloiksi. Kääntele viipaleita marinadissa ja laita ne takaisin rasiaan.
  4. Lusikoi päälle marinadia, peitä kelmulla ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia. Säästä loppu marinadi tarjoilua varten.
  5. Tarjoilu: Asettele paneer-viipaleet lautaselle ja lusikoi päälle loppu marinadi. Koristele ohueksi leikatuilla chilirenkailla, yrtinlehdillä ja halutessasi lohkoiksi leikatuilla sitruunaviipaleilla.
Lisää aiheesta
  • Yrttimarinoitu paneer-juusto kruunaa brunssipöydän
  • Paneer-maapähkinänuudelit
Arla
yrtit
yrtti

Suosituimmat

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini