
Arkisessa nuudeliruoassa yhdistyy rapsakaksi tiristetty ja maustettu paneerjuusto sekä tahmea pähkinäsoosi. Vihanneksilla kruunattu ruoka valmistuu 20 minuutissa!
Paneer-maapähkinänuudelit
Ainekset
Työvaiheet
- Kuutioi paneer-juusto. Hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri. Suikaloi sokeriherneet pituussuunnassa tikuiksi. Suikaloi paprika ohuesti.
- Yhdistä kookosmaito, maapähkinävoi, osterikastike ja vesi isossa lasissa.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lisää paistinpannulle tilkka rypsiöljyä ja kuumenna pannu. Lisää kuutioidut paneer-juustot pannulle ja ruskista noin 4 minuuttia. Lisää mukaan valkosipuli ja inkivääri. Paista hetki. Kaada maapähkinävoikastike pannulle.
- Sekoita maapähkinävoi ja kookosmaito pannulla sileäksi. Kiehauta. Alenna lämpöä ja lisää paprikat sekä puolet sokeriherneistä. Sekoita ja keitä minuutti koko ajan sekoittaen, jotta kastike sakenee. Tarkista maku ja nosta pois liedeltä.
- Kun nuudelit ovat kypsyneet, valuta ne ja kääntele mukaan maapähkinäkastikkeeseen. Jaa kahteen kulhoon.
- Viimeistele lopuilla sokerihernesuikaleilla, hienonnetulla kevätsipulilla sekä seesaminsiemenillä.