Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Arjen nopeat
11:00 | 13.12.2021

Nukkumatin vegepyttis

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Nukkumatin vegepyttis on täydellinen iltapala, kun kaipaat jotain voileipää täyttävämpää iltaruokaa. Tämä kasvispyttis ei ole ollenkaan liian rasvainen tai turhan mausteinen. 

Tällä reseptillä saat kaksi reilua iltapalaa tai neljä pientä annosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2-4
45 min
Helppo

Nukkumatin vegepyttis

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
pkt (300 g)
kylmäsavutofua
Marinadi
1
rkl
rypsiöljyä
1½
rkl
soijakastiketta
½
tl
savupaprikajauhetta
½
rkl
hunajaa (tai vaahterasiirappia)
½
tl
rouhittua mustapippuria
Pyttis
500
g
keitettyjä (eilisen) perunoita
2
porkkanaa
150
g
varsiparsakaalia
2
rkl
öljyä
1
tl
suolaa
½
tl
rouhittua mustapippuria
1
rkl
hunajaa (tai vaahterasiirappia)
2
rkl
tuoretta ruohosipulia
Lisäksi
hapankaalia

Vaiheet

  1. Kuivaa tofu ja leikkaa kuutioiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja nosta tofukuutiot marinadiin. Kuori ja paloittele keitetyt kylmät perunat. Kuori ja kuutioi porkkanat vähän pienemmäksi. Paloittele varsiparsakaalit.
  2. Kuumenna öljy isossa kasarissa ja paista porkkanoita ensin 5 minuuttia. Lisää perunat ja jatka 10 minuutin ajan. Lisää parsakaali ja jatka vielä noin 5 minuutin ajan, silloin tällöin sekoitellen.
  3. Paista sillä aikaa tofukuutiot rapeaksi toisessa pannussa.
  4. Mausta pyttis suolalla, pippurilla ja hunajalla. Hienonna joukkoon ruohosipulia. Kääntele lopuksi tofukuutiot joukkoon.
  5. Tarjoa lisänä hapankaalia.
Lisää aiheesta
  • Bataattipyttis
  • Kermainen lohipyttipannu
Tilaa Glorian ruoka & viini
kasvis
Pyttipannu
Vegebaari
kasvisruoka
Tofu

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini