Mainos
klo 12:04 | 17.3.2017

Pinaattipasta on ihanan helppoa arkiruokaa! Herkullisen keväinen pasta viimeistellään ruohosipulisilpulla ja pinjansiemenillä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
2-3
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo
Pinaattipasta
Ainekset
200
g
tagliatellepastaa
200
g
halkaistuja kirsikkatomaatteja
300
g
tuoretta lehtipinaattia
1
dl
ruohosipulia hienonnettun
2
rkl
oliiviöljyä
1
Knorr Fond ”du Chef” –kasvisannosfondi
2
dl
pastan keitinlientä
vastajauhettua mustapippuria
1
kourallinen
paahdettuja pinjansiemeniä
Työvaiheet
- Kiehauta ensin iso kattilallinen suolalla maustettua vettä.
- Kun vesi kiehuu, lisää pasta kattilaan ja keitä, kunnes pasta on al dente. Pastan kypsyessä pese ja halkaise tomaatit ja huuhtele pinaatit. Silppua ruohosipulit. Kuumenna paistinpannu, kaada pannulle tilkka oliiviöljyä ja laita kuivaksi ravistellut pinaatinlehdet ja tomaatit pannulle lämpiämään. Kuumenna aineksia 3 minuuttia tai kunnes pinaatinlehdet alkavat mennä kasaan.
- Siirrä pasta suoraan vedestä pannulle kasvisten joukkoon. Lisää Knorr Fond ”du Chef” -kasvisannosfondi pannulle ja hämmennä. Kaada pannulle noin 2 dl pastan keitinlientä niin, että saat kastikkeesta haluamasi paksuista. Mausta lopuksi ripauksella mustapippuria ja sekoita.
- Ripottele päälle ruohosipuli ja paahdetut pinjansiemenet.
Vinkki: Saat ateriaan vaihtelua puristamalla pastan joukkoon hiukan sitruunamehua. Sitruuna ja pinaatti sopivat mainiosti yhteen.
Kokeile myös herkullista parsarisottoa.
Kuvassa ei taida olla ohjeenmukainen pasta. Vihreät eivät näytä pinaatilta, siellä näyttäisi olevan kinkkua ja kermaa.
Hyvä ohje, väärä kuva.