
Lammas maistuu muulloinkin kuin pääsiäisenä. Tämä superhelppo lammas-munakoisopata viimeistellään tuoreilla yrteillä.
Lammas-munakoisopata
Ainekset
Työvaiheet
- Kuutioi liha ja mausta kevyesti paprikajauheella. Hienonna sipulit ja kuutioi munakoisot. Kuumenna padassa kaksi ruokalusikallista öljyä ja nosta sipulit kuullottumaan. Kun sipulit ovat kuullottuneet, lisää lihat ja ruskista ne tasaisesti.
- Lisää tomaattimurska lihojen joukkoon. Lisää viini ja anna kiehahtaa pari minuuttia, jotta alkoholi haihtuu. Lisää Knorr Fond ”du Chef” -liha-annosfondit ja hauduta lihaa 40 minuutin ajan tai kunnes se on mureaa.
- Kuumenna paistinpannulla ruokalusikallinen öljyä ja paista munakoisot pannulla kullanruskeiksi. Lisää munakoisot lihapataan 10 minuuttia ennen padan valmistumista. Tarjoile silputun persiljan ja timjamin kanssa.
Vinkki: Tarjoa pata riisin tai pastan kanssa. Voit maustaa padan smetanalla tai sitruunankuorella.
Kokeile myös mausteista chili sin carnea.