
Tämä resepti on todellinen arki-iltojen pelastus. Tuoregnocchit kylpevät ruskistetussa voissa pekonin, pinaatin ja sitruunamehun kanssa. Rapea pähkinärouhe ja raastettu parmesaani sopii tämän annoksen viimeistelyyn kuin nenä päähän.
Ruskistetulla voilla höystetyt gnocchit
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan. Pidä lämpiminä.
- Kuutioi voi. Laita se pieneen kattilaan. Lämmitä, kunnes voi kuohahtaa ja muuttuu kauniin ruskeaksi. Ota hetkeksi sivuun.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuullota se pekonin kanssa pannulla kypsäksi.
- Yhdistä valutetut gnocchit, pekoni-valkosipuliseos, ruskistettu voi, pinaatti, sitruunamehu ja sitruunan kuoriraaste. Viimeistele pähkinöillä ja parmesaanilla.
Oikein hyvä resepti! Meidän makuumme 100 g voita on liikaa, puolet oli sopiva määrä.