Glorian ruoka ja viini on lisännyt 2064 reseptiä.
Linkitetty 59 keittokirjaan.
OHJE Christiina Aaltio KUVA Tuomas Kolehmainen

Sekoita lettutaikina jogurtista, sitruunasta ja ruohosipulista. Kokoa vielä päälle mahtava kasa ihanaa savukalaa, niin kesän upein ateria on taattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
24 lettua
Valmistusaika
30 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo

Ruohosipuliletut ja savukala

Ainekset

4
dl
vettä
1
dl
turkkilaista jogurttia
2 1/2
dl
spelttijauhoja
2
kananmunaa
1 1/2
dl
ruohosipulia hienonnettuna
1/2
rkl
luomusitruunankuorta
1/2
tl
suolaa
LISÄKSI
8-12
savusilakkaa
2
dl
turkkilaista jogurttia
1/2
dl
ruohosipulia hienonnettuna
1/2
ruukku
tilliä
voita paistamiseen

Työvaiheet

  1. Sekoita vesi, jogurtti, jauhot ja kananmunat taikinaksi. Hienonna ruohosipuli ja raasta sitruunan keltainen kuoriosa hienoksi raasteeksi. Lisää ne suolan kanssa taikinaan.
  2. Perkaa silakat, vatkaa jogurtti ja hienonna yrtit. Laita ne tarjolle pienissä kulhoissa.
  3. Paista taikina lettupannussa pieniksi tai isoiksi letuiksi.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla