Vartissa valmis kukkakaalibroilericurry. Kuva: <span class="photographer">Pia Inberg</span>
Vartissa valmis kukkakaalibroilericurry. Kuva: Pia Inberg

Kyllästyttävätkö broilerinkoivet tai hunajamarinadin makuinen kastike? Broileri on hyvä arkiruuan raaka-aine, josta voi tehdä vaikka mitä! Poimi talteen Soppa365:n suosikkireseptit, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa.

Broileri on arkiruuan raaka-aineiden kärkikastia. Välillä se voi kyllästyttää, eikä broileri toki sellaisenaan maistu juuri miltään - toisaalta se on juuri neutraalin makunsa vuoksi monikäyttöinen.

Vinkkimme on, että osta maustamatonta broileria, sillä itse maustaminen on helppoa ja näin vältyt kyllästymästä samoihin valmismarinoituihin makuihin. Lisäksi marinoimattomassa paketissa on usein enemmän lihaa kuin marinoiduissa. Oikaista voit ostamalla valmiin grillibroilerin kaupan palvelutiskiltä, jolloin ruoka on pöydässä entistä nopeammin.

Poimimme viisi herkullista arkiruokaa, jotka kaikki valmistuvat alle puolessa tunnissa ja joissa ei maistu hunajamarinadi!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1 Vartissa valmis kukkakaalibroilericurry

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä on todellinen kiireisen arjen herkku. Valmistus vie vain 15 minuuttia (sillä aikaa riisi kiehuu) ja mutkat saa vetää suoriksi luvan kanssa! Osta kaupan palvelutiskiltä valmiiksi grillattuja broilerinkoipia ja revi ne pannulle suikaloidun kukkakaalin ja mausteiden kanssa. Kun curry on hetkisen hautunut, nauti se höyrytetyn riisin tai vaikkapa rapean leivän kanssa.

Kukkakaalibroilericurryn ohjeen löydät täältä.

 

2 Broileripihvit ja pestokastike

Vaihda välillä naudanjauheliha kevyempään broilerinjauhelihaan ja tee siitä pihvit. Mehevöitä pihvit fetalla ja paista rapeiksi. Pihvit raikastaa kylmä kermaviili-pestokastike.

Broileripihvien ohjeen löydät täältä.

 

3 Vihreä broilerispagetti

Tämä värikäs pasta nostaa veden kielelle. Vihreä broilerispagetti valmistuu vain 20 minuutissa. Valmista vihreä kastike yrteistä, mascarponesta ja pakasteherneistä. Pyörittele sekaan keitetty pasta ja revi kaupan palvelutiskiltä ostetut grillatut broilerinkoivet joukkoon. Viimeistele annos avokadoviipaleilla ja nauti!

Vihreän broilerispagetin ohjeen löydät täältä.

 

4 Coucoussalaatti broilerilla

Ihanan kevyttä ja ravitsevaa! Broileri-couscoussalaatti sopii loistavasti niin lounaaksi kuin illalliseksi. Salaatti saa ruokaisuutta couscousista ja vuohenjuustosta ja raikkautta muun muassa kirsikkatomaateista, paahdetusta paprikasta ja kevätsipulista.

Broileri-couscoussalaatin ohjeen löydät täältä.

 

5 Kananugetit

Kun viikon työt on tehty, on ihanaa heittäytyä telkkarin ääreen ja herkutella näillä rapeilla kananugeteilla. Kananugetit on helppo valmistaa kotona. Se kannattaa, sillä itse tehdyt ovat valmisnugetteja maukkaammat ja terveellisemmät.

Kananugettien ohjeen löydät täältä.

Teksti: Maiju Tuovinen

Aijo

Minä odotin broilerinvalmistusohjeita, en valmiiksi grillattujen osien repimistä. ;)

  • ylös 26
  • alas 21
Sisältö jatkuu mainoksen alla