Lomalla on mukava tehdä muutakin kuin hikoilla keittiössä. Nämä pastat valmistuvat hetkessä, mutta kauden parhaiden raaka-aineiden ansiosta ne ovat täynnä makua. Kokeile ja koukutu!

1. Mozzarella-tuorepinaattispagetti

Tässä vartin pastassa vaativin osuus on pastan keittäminen. Osa aineista lisätään kypsentämättöminä, joten vitamiinit ovat tallella. Kesän kypsyttämät kirsikkatomaatit saavat makeutua pannulla hetken, ja ovat melkein kuin karkkia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mozzarella-tuorepinaattispagetin ohjeen löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Avokadopesto

Todellinen monitoimisoossi! Avokadopesto toimii niin pastakastikkeena kuin leivän päällä. Täyteläistä ja ihanaa. (Huom. tämä ei ole se avokadopasta.)

Avokadopeston ohjeen löydät täältä.

3. Kesäpasta savukalasta

Kalasäilykkeestä syntyvä pasta valmistuu kätevästi mökkiolosuhteissa. Se kokoaa lautaselle kesän parhaat maut: tuoretta hernettä, sitruunaa ja tilliä.

Savukalapastan ohjeen löydät täältä.

4. Marthan yhden pannun tomaattipasta

Nyt ei voi enää olla helpompaa. Keittiövelho Martha Stewartin ihmepasta valmistuu kokonaan samassa astiassa – ja on silti ihmeen maukasta.

Marthan tomaattipastan ohjeen löydät täältä.

5. Nopea sitruunakastike

Etkö ehtinyt kauppaan? Ei se mitään. Todennäköisesti kaapissasi on silti ainekset tähän suussasulavaan kastikkeeseen, sillä raaka-aineita on vain muutama.

Sitruunapastan ohjeen löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla