
Lomalla on mukava tehdä muutakin kuin hikoilla keittiössä. Nämä pastat valmistuvat hetkessä, mutta kauden parhaiden raaka-aineiden ansiosta ne ovat täynnä makua. Kokeile ja koukutu!
1. Mozzarella-tuorepinaattispagetti
Tässä vartin pastassa vaativin osuus on pastan keittäminen. Osa aineista lisätään kypsentämättöminä, joten vitamiinit ovat tallella. Kesän kypsyttämät kirsikkatomaatit saavat makeutua pannulla hetken, ja ovat melkein kuin karkkia.
Mozzarella-tuorepinaattispagetin ohjeen löydät täältä.
2. Avokadopesto
Todellinen monitoimisoossi! Avokadopesto toimii niin pastakastikkeena kuin leivän päällä. Täyteläistä ja ihanaa. (Huom. tämä ei ole se avokadopasta.)
Avokadopeston ohjeen löydät täältä.
3. Kesäpasta savukalasta
Kalasäilykkeestä syntyvä pasta valmistuu kätevästi mökkiolosuhteissa. Se kokoaa lautaselle kesän parhaat maut: tuoretta hernettä, sitruunaa ja tilliä.
Savukalapastan ohjeen löydät täältä.
4. Marthan yhden pannun tomaattipasta
Nyt ei voi enää olla helpompaa. Keittiövelho Martha Stewartin ihmepasta valmistuu kokonaan samassa astiassa – ja on silti ihmeen maukasta.
Marthan tomaattipastan ohjeen löydät täältä.
5. Nopea sitruunakastike
Etkö ehtinyt kauppaan? Ei se mitään. Todennäköisesti kaapissasi on silti ainekset tähän suussasulavaan kastikkeeseen, sillä raaka-aineita on vain muutama.