Näillä ohjeilla selviät viileän viikonlopun yli, sillä lämmittävät mausteet saavat veren kiertämään.

Neilikkaiset karitsapullat

Kaneli, neilikka ja kardemumma maustavat karitsapullat uskomattomaksi herkuksi. Mausteisessa tomaattikastikkeessa haudutellen saat niistä

mehevääkin mehevämmän aterian. Alkupalat muuttuvat pääruuaksi, kun teet kylkeen yrteillä höystetyn couscousin ja rapean salaatin.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tästä löydät lihapullat kanelisessa tomaattikastikkeessa ohjeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Chiliset paistileikkeet

Soseuta itse paprikatahna, jota maustaa tulinen sriracha-kastike ja valkosipuli. Levitä mausteinen tahna kananpojan paistileikkeiden päälle ja kiedo ympärille pekoniviipaleita. Uuni hoitaa kypsennyksen. Helpompaa ei voisi olla!

Tästä löydät andalusialaisen kananpojan ohjeen.

 

Kanelinen stifado

Tämä naudanlihasta ja häränhännistä rakennettu pata saa mehevyyttä pihvitomaateista, salottisipuleista ja punaviinistä. Kanelitangoista leviää niin herkullinen aromi mureaan lihaan, että pataa voisi syödä vaikka kuinka paljon. Varaa haudutukseen kaksi tuntia, se kannattaa.

Tästä löydät stifadon ohjeen.

Kurkumainen keitto

Liemessä on tämän keiton salaisuus. Liemen joukkoon on raastettu tuoretta kurkumaa ja inkivääriä. Korianterinsiemenet ovat mainio lisä liemen makuun. Hauduta liemi etukäteen ja lisää kiinankaali juuri ennen ruokailua, niin kaali pysyy mehevän rapeana.

Tästä löydät kurkuma-kaalikeiton ohjeen.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla