Jäätelökulhossa mämmi, kuohukerma ja appelsiinimarmeladi vievät kielen mennessään.
Jäätelökulhossa mämmi, kuohukerma ja appelsiinimarmeladi vievät kielen mennessään.
Perinteisesti jäätelökioskit avautuvat vappuna, mutta otetaanpa varaslähtö ja avataan oman kodin jätskibaari saman tien. Näillä helpoilla ohjeilla teet jätskit pakastimeen odottamaan juhlaa tai muuten vain makeannälkää.

Pääsiäisen paras pari ovat mämmi ja kuohukerma. Mämmijäätelössä ne kietoutuvat samaan jätskipalloon. Raikkautta makuun tuo appelsiinimarmeladi.

Aikoinaan cookie dough -jäätelöä saadakseen piti matkustaa Yhdysvaltoihin. Tällä ohjeella keksitaikinajäätelö onnistuu paljon helpommin kotioloissa. 

Tämä ihana jäätelö ei ole maitoa nähnytkään! Banaani antaa jätskille kuohkean ja pehmeän rakenteen ja punaiset marjat mukavaa kirpeyttä. Jos pakastat ainekset valmiiksi, marjaisa nice cream valmistuu vartissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kaneli, kardemumma ja hunaja maustavat herkullisen jugurttijäätelön. Tähän ohjeeseen et tarvitse kuohukermaa etkä edes sähkövatkainta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsuudessa jäätelöbaarien messevin tilaus oli banaanivene. Aikuiseen makuun banana split tehdään karamellisoiduista banaaneista sekä herkullisesta kahvijäätelöstä. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla