Kuvat
Tuuli Kanerva, Panu Pälviä, Ninna Lindström, Reetta Pasanen, Piia Arnould

Viisi viikoittain ilmestyvää arki-iltoja sujuvoittavaa reseptiä. Valittu sinua varten, jotta kaikki aika ei menisi reseptejä selatessa. Poimi resepteistä yksi, kaksi tai osta ainekset kaikkiin.

Viiden suoraan valittujen ohjeiden on tarkoitus tarjota helposti lähestyttäviä ideoita ja valmiita reseptejä, jotka sopivat kiireisen arjen pyörteisiin. Valtaosa resepteistä valmistuu nopeasti, noin puolessa tunnissa. Osa resepteistä kypsyy uunissa pidempään, mutta aktiivinen kokkausaika jää vain muutamaan minuuttiin.

Arjen ruoanlaittoa helpottavat myös reseptit, joiden raaka-aineiden määrä on rajattu vähäiseksi. Vähäinen määrä aineksia tarkoittaa usein myös edullisempaa hintaa. Mausta ei kuitenkaan tingitä!

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Paahdettu ratatouillekeitto

15 min + kypsennys 25 min

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ranskalaisen kasvispadan ratatouillen raaka-aineet toimivat myös keiton muodossa. Keiton kasvikset on hyvä pilkkoa pieniksi kuutuoiksi, jotta ne kypsyvät mahdollisimman nopeasti. Kasvikset voi kypsentää joko uunissa tai suoraan keiton liemessä. 

Tästä reseptiin.

 

Maa-artisokka-vuohenjuustopasta

20 min

Muhkuraisen maa-artiskon kuoriminen voi olla työlästä, mutta tässä reseptissä riittää vain mukulan huolellinen pesu. Lisäksi maa-artisokka kypsyy uunissa reilussa 10 minuutissa, kun se leikataan ohuiksi siivuiksi. Kun uunipellille lisätään vielä hunajaa, vuohenjuustoa ja hienonnettua timjamia, pasta saa herkullisen höysteen.

Tästä reseptiin.

 

Jennifer Anistonin salaatti

20 min

Tämä raikas salaatti valmistuu 20 minuutissa ja on täynnä makua! Keitetty bulguri tuo salaattiin ruokaisuutta, feta puolestaan suolaisuutta. Salaatti viimeistellään tuoreilla yrteillä, pistaasipähkinän muruilla sekä oliiviöljypohjaisella kastikkeella.

Tästä reseptiin.

 

Mezesalaatti

30 min

Ihana mezesalaatti sopii kevyeksi lounaaksi tai täyttäväksi illalliseksi, ruokailijoiden määrästä riippuen. Salaatti kokoaa yhteen liudan herkullisia kasviksia, kuten kukkakaalia, kirsikkatomaatteja ja munakoisoa. Makua tuovat falafelit, muhammara-dippi sekä maustettu bulguri. Annoksen kruunaa raikas appelsiinikastike.

Tästä reseptiin.

 

Chorizopyttipannu

15 min

Löytyykö jääkaapista valmiiksi keitettyjä perunoita? On siis aika tehdä pyttipannua! Mausteinen raakamakkara-chorizo tuo perinteiseen pyttipannuun uutta potkua ja se maustaa perunat ja paprikat nopeasti herkullisiksi. 

Tästä reseptiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla