Pinot gris pääsee oikeuksiinsa vaaleiden liharuokien kuten broilerin kanssa.

Mikä? Domaine Zind-Humbrecht Pinot Gris 2016, 21,11 e, alsacelainen valkoviini.

Millainen? Kuiva ja eloisa viini tuntuu kielellä notkean suunmyötäiseltä. Runsaan hedelmäisestä aromipaletista erottuu omenaa, eksoottisia hedelmiä ja melonia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Aromaattisten ja mausteisten piirteidensä vuoksi viini on omiaan, kun sen kanssa herkutellaan uunissa paahdetulla broilerilla, kanalla tai possunfileellä. Lisukkeeksi käyvät voissa haudutetut kasvikset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun suosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla