Argentiinalainen täyteläinen punaviini on nappivalinta lihapadoille. Nautiskele sitä myös kypsytettyjen juustojen kanssa.

Mikä? Kun ruokapöytään nostetaan karjalanpaisti tai tummasta lihasta, sipulista ja juureksista pitkään haudutettu pata, juomaksi sopii argentiinalainen Michel Torino Cuma Organic Malbec 2018, 9,98 e.

Millainen? Viini tuo ruokaan marjaisan ja pippurisen säväyksen. Täyteläisessä maussa on reilusti kypsän karpalon sävyjä, joita täydentävät mustikka, luumu ja tamminen mausteisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä kanssa? Nautiskele paitsi lihapatojen, myös mustaleimaisen emmentalin tai muiden vahvojen, kypsien juustojen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun vinkkejä löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla