Pitkään kypsäksi haudutettu liha tarvitsee viiniparikseen keskitäyteläisen ja kohtuullisesti tanniinisen viinin.

Mikä? Vignamaggio Chianti Classico Gherardino 2015, 14,98 e, on keskitäyteläinen toscanalainen punaviini.

Millainen? Kypsän marjaisassa maussa on chiantille ominaista puolukkaa, kirsikkaa ja punaherukkaa. Jälkimaussa on yrttistä mausteisuutta, ja suutuntuma on sopivan napakka.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Minkä kanssa? Viini sopii mainiosti mureaksi hautuneen karjalanpaistin seuraan. Tarjoa sitä myös kaalikääryleiden ja -laatikon kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää viinisuosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla