Kouluajoilta tuttu kanaviillokki valmistuu nopeasti broilerin paistileikkeistä. Kypsennä paistileikkeet kastikkeen joukossa kokonaisina leikkeinä. Näin ne kypsyvät meheviksi.
Nopea kanaviillokki
Ainekset
Työvaiheet
-
Ota paistileikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.
-
Ruskista paistileikkeet öljytilkassa paistokasarissa molemmin puolin.
-
Lisää vesi, ruokakerma, liemikuutio, curryjauhe ja sipulijauhe. Kypsennä keskilämmöllä 15 minuuttia. Sekoita joukkoon viinietikka. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
-
Riivi paistileikkeitä kastikkeen joukossa haarukalla pienemmiksi paloiksi.
-
Tarjoile riisin ja mustaherukkahyytelön kanssa.
Reseptiä editoitu 21.3.2023 klo 9.30: Reseptiin lisätty puuttunut työvaihe.
Taisi jäädä muutama työvaihe pois ohjeesta? Tokihan tuon kastikkeen osaisi tehdä pelkillä määrilläkin, mutta varmuuden vuoks se ohje olisi hyvä. Ja ihan ei ehkä teelusikallinen mustaherukkahyytelöä riitä neljään annokseen, eli kai pikku moka siinäkin.
Hei! Kiitos kommentista ja tarkkaavaisuudesta, puuttunut työvaihe on nyt lisätty reseptiin. Roosa/Soppa365