
Savuiset pienet perunat ja wasabista potkua saanut kylmäsavulohilisuke ovat upean kesäinen kombo. Voit käyttää tähän vaikka eilen keitettyjä perunoita.
Savustettuja varhaisperunoita ja kylmäsavulohi-wasabikastiketta
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita voi, hienonnettu rosmariini ja merisuola keskenään ja hiero esikypsytettyjen perunoiden pinnalle. Nosta perunat folion päälle ja aseta savustuspönttöön. Savusta 10–15 minuuttia sen mukaan, ovatko perunat täysin kypsiä ennen savustamista.
- Hienonna kylmäsavulohi, kaprikset ja kevätsipulinvarret. Sekoita ranskankerma, limettimehu ja wasabi kulhossa. Lisää kylmäsavulohikuutiot, kaprikset ja kevätsipulinvarret. Tarjoile kastiketta savustettujen perunoiden kanssa.
Perunat oli hemmetin hyviä. Varttitunnin savustus omalla pöntölläni oli sopiva. Rosmariinia voisi mielestäni laittaa enemmänkin.
Hyvä, kiitos kun vinkkasit. Juhannuksena sitten extra-rosmariiniannoksella!