Me Naiset on lisännyt 1041 reseptiä.
Linkitetty 70 keittokirjaan.
OHJE Krista Kupariharju KUVA Ninna Lindström

Yllätysvieraita ajatellen tämä pikapiirakka on todellinen helmi. Se valmistuu vartissa ja vieläpä ilman uunia! Äkkiä herkuttelemaan.

Vinkki! Käytä loput kondensoidusta maidosta jälkiruokakastikkeena tuoreille marjoille ja hedelmille tai lorauta se lettutaikinan joukkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8
Valmistusaika
15 minuuttia

Vartin mustikka-piparipiirakka

Ainekset

150
g
pipareita/suklaakeksejä
25
g
voita
TÄYTE
3
dl
kuohukermaa
3/4
dl
kondensoitua (sokeroitua) maitoa
2
tl
jauhettua kanelia
LISÄKSI
4
dl
mustikoita

Työvaiheet

  1. Viilennä kondensoitu maito jääkaapissa.
  2. Jauha keksit hienoksi tehosekoittimessa tai kaulimen avulla. Sulata voi ja sekoita kekseihin. Painele seos piirakkavuoan pohjalle.
  3. Vatkaa kerma, kondensoitu maito ja kaneli keskenään sähkövatkaimella vaahdoksi (tämä vie muutaman minuutin). Kaada keksipohjan päälle ja koristele mustikoilla.

Kommentit (2)

Vierailija

Joo'o. Että valmista vartissa kun jo maidon jäähdyttämiseen menee pari tuntia...

BlueberryBlueberry

Ja kaikillahan on kaapissa kuohukermaa, voita, kondensoitua maitoa ja tuoreita mustikoita yllärivieraiden varalle? 🤣

Sisältö jatkuu mainoksen alla