
Kesän helpoimmassa hellepastassa yhdistyvät makeat marjat ja suolainen juusto. Ja huomio! Ohje sisältää niksin, jonka avulla paistettu vuohenjuusto onnistuu aina täydellisesti.
Vadelma-vuohenjuustopasta
Ainekset
Työvaiheet
- Laita pastalle vesi kiehumaan. Mittaa pieneen kulhoon vadelmat, balsamico ja oliiviöljy. Murskaa vadelmia kevyesti haarukalla.
- Saksi leivinpaperista 8 vuohenjuustokiekkojen kokoista neliötä. Kiinnitä paperinpala jokaisen kiekon leikkuupinnoille kevyesti painaen. Kuumenna pannu keskilämmölle. Paista juustokiekot molemmin puolin paperin kanssa.
- Keitä pasta. Valuta kypsä pasta ja sekoita siihen vadelma-balsamicokastike. Jaa lautasille. Irrota vuohenjuustokiekoista paperit ja nosta annosten päälle.
Oli todella hyvää!
"Neljä vuohenjuustokiekkoa"? Miten vaikeaa on laittaa grammamäärät, kun vadelmatkin on osattu mittauttaa?
Kuinka kauan juustokiekkoja paistetaan jos ne on niitä noin 2 cm paksuja? 5 minuuttia / puoli?
Täsmälle vastauksena: Ohje on neljälle annokselle. Kuinka vaikeaa on käyttää maalaisjärkeä sen verran, että itse arvioi, mikä on sopivan kokoinen kiekko vuohenjuustoa annosta kohden?
Vierailijalle. Olipa ikävä vastaus kyselijälle. Me lähes kaikki olemme olleet epävarmoja aloittelijoita milloin missäkin asiassa. Silloin ovat grammamäärätkin tärkeitä. Näppituntuma kehittyy sitten aikanaan.
Olisiko ollut vaikeaa vastata asiallisesti tai jättää kokonaan vastaamatta? Sitä maalaisjärkeä voi käyttää myös suhtautumisessa kanssaihmisiin.
täsmänkin kommentti on mielestäni jo itsessään negatiivinen ja haukkuva. itse olen vierailijan kanssa samoilla linjoilla, voisihan sitä nätisti kysyä alusta lähtien. täsmän vuodatus ei liity mihinkään aloitteluuteen millään tavalla vaan on vähättelyä.