
Tuhdisti korianteria! Tämä kermainen, meheväksi haudutettu broileri on korianterinrakastajan unelma. Lisukkeeksi sopii keitetty riisi tai nuudelit.
Korianteri-kermakastike broilerille
Ainekset
Työvaiheet
- Pyyhkäise broilerinfileet talouspaperilla kuiviksi.
- Hienonna korianteri, valkosipuli ja inkivääri. Hienonna sipulinvarret ja pilko herneet. Raasta limetin mehu kulhoon ja purista joukkoon mehu.
- Laita korianteri, valkosipuli ja inkivääri sauvasekoittimen kulhoon. Lisää kerma, vesi ja hunaja, soseuta tasaiseksi.
- Kuumenna öljy isolla paistinpannulla ja ruskista fileitä molemmin puolin 5 minuuttia. Mausta suolalla. Kaada korianterikerma broilerin joukkoon pannulle ja kuumenna kiehuvaksi. Murenna joukkoon liemikuutio ja hauduta kastiketta kannen alla 10 minuuttia.
- Lisää lopuksi kastikkeeseen sipulinvarret ja herneet. Mausta limetin kuoriraasteella ja mehulla.
Jos haluaa kanafileisiin makua, kannattaa ne laittaa raakana kermaan kypsymään. Eikä niistä tule kuivia ja ylikypsiä.
Kävisköhän reseptiin ihan tavalliset pakasteherneet?
Varmasti sopisivat yhtä hyvin! Parin desin verran saattaisi olla sopivasti.