
Bar Cónissa kokkaava Janne Ahola rakastaa Pohjois-Afrikan makuja. Jannen keittiössä porisee usein sunnuntaisin kalatagine, jota lapsetkin fanittavat. Ihanan mausteinen tagine valmistuu yhdessä padassa, jonka voi melkein unohtaa liedelle.
Marokkolainen kalatagine
Ainekset
Työvaiheet
- Paloittele porkkanat ja fenkoli noin 3 cm:n paloiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä padassa keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet ja jatka kuullottamista 5 minuuttia.
- Lisää kasvikset, tomaatit ja kalaliemi pataan. Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia.
- Paloittele kala 3 cm:n paloiksi. Lisää kalat ja simpukat pataan. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Mausta tagine suolalla ja sitruunamehulla.
Vinkki Tee taginelle kastike turkkilaisesta jogurtista, hienonnetusta korianterista ja raastetusta limetinkuoresta.
Ohjeessa ei mainita montako porkkanaa?
Sipuli mainittu 2 kertaa.
Porkkanoita on enemmän kuin yksi, veikkaan 2 ja se pitäisi lukea sipulin kohdalla
Kiitos huomiosta, kaksi porkkanaa on tosiaan sopivasti. Korjaan tiedon ohjeeseen.