
Pannussa kypsennettävä banaanipuuro valmistuu samaan tapaan kuin sen aamiaisserkku munakokkeli.
Paistettu banaanipuuro
Ainekset
Työvaiheet
- Laita kaurahiutaleet, banaanit, vesi, kardemumma ja suola tehosekoittimen kulhoon ja soseuta tasaiseksi. Anna seoksen turvota noin 15 minuuttia huoneenlämmössä ennen paistamista.
- Tee timjamiomenat. Pese omenat, poista siemenkota ja leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi. Paista lohkoja voissa timjamin ja kanelin kanssa noin 5 minuuttia.
- Tee taatelivoi. Hienonna taatelit veitsellä. Vaahdota voi ja sekoita taatelit siihen.
- Paista puuro 2–3 erässä voissa keskilämmöllä koko ajan lastalla sekoitellen, noin 2 minuuttia per erä.
- Tarjoa puuro matalalta lautaselta omenoiden, taatelivoin, jogurtin ja hunajan kanssa.
Siis kaurabanaanikokkelia. Voihan tuo olla hyvän makuistakin ja voisi jossain oloissa jopa kokeilla, mutta miksi te höpötätte "puurosta"? Miksi, OI MIKSI?!
Kolmeen kertaan voita ja kaikki makeaa! Aamulla syön kyllä mieluummin raikasta ja kirpeää "piimäpuuroa" kuin maustettua imellystä.
Tätä on ehdottomasti kokeiltava ja nimenomaan noilla lisukkeilla vielä!
Joku piti aamupalaksi makeana. Mutta voi kai tätä syödä mihin vrk aikaan haluaa 👍.
En itsekään välttämättä aamulla ala tekemään, mutta välipalaksi tai kun tekee jtn mieli.
Testiin joka tapauksessa, ehdottomasti!
Eihän tuosta reseptistä puutu enää muuta kuin fetavaahto, paahdetut kikherneet, ananassorbetti, kuusenkerkkäsiirappi ja sokeroimattomat puolukat…
'Tarjoa puuro matalalta lautaselta omenoiden, taatelivoin, jogurtin ja hunajan kanssa.'
Syödäänkö tämä puuro lusikalla vai veitsellä ja haarukalla vaiko syömäpuikoilla?