
Helposti syötävät maissiribsit vääntyvät hauskasti käyriksi uunin tai grillin kuumuudessa. Näiden syöminen onnistuu ilman sen suurempaa sotkua ja naaman tahriintumista!
Katso video maissiribsien valmistuksesta Sopan instagramista: https://www.instagram.com/reel/Cgg1Fh4Irgr/
Maissiribsit
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita öljy tai voi sekä mausteet keskenään.
- Puolita maissintähkät. Leikkaa sen jälkeen puolikkaat pituussuunnassa puoliksi ja sitten vielä puoliksi.
- Sivele palat mausteöljyllä tai -voilla. Kypsennä grillissä tai 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Viimeistele maissiribsit tuoreella hienonnetulla persiljalla.
Vinkki Voit käyttää myös esikeitettyä maissia, mutta se ei taivu käyräksi, toisin kuin tuoreet maissit. Taipumista voit edesauttaa kypsentämällä maissit uunissa kova sisus ylöspäin.
Olisiko mitään vinkkiä miten saisin maissit leikattua puoliksi pitkittäin? Pelottaa, että leikkaan sormet irti. 😂